Skip to main content

Wat bied ik?

Kinderen groeien emotioneel veilig op door goed pedagogisch handelen

Pedagogisch coaching

Ik geef pedagogisch coaching aan pedagogisch medewerkers en ouders/ opvoeders. Ik bied een positieve manier van coaching on the job. Hierbij maak ik o.a. gebruik van videobeelden. Van beeld is namelijk zo veel moois te leren en beeld liegt niet. Mijn manier van pedagogisch coaching wordt als plezierig en doeltreffende ervaren en leidt tot zichtbare verbeteringen in het pedagogisch handelen.

Ben je nieuwsgierig geworden wat ik als pedagogisch coach voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Laten we er samen over doorpraten in een gratis kennismakingsgesprek.

Training

Thema­bijeen­komsten

Ik begeleid graag de jaarlijkse bijeenkomsten over ‘veiligheid- en gezondheidsbeleid’, ‘beleid ongewenste handelingen bij kinderen’, ‘meldcode’, ‘pedagogisch beleid en – werkplan’ of andere thema’s. Ik sluit mijn aanbod aan op de wensen en behoeften die leven vanuit de organisatie, manager en pedagogisch medewerkers.

Intervisie

Ik werk met een vast format waardoor er snel en gericht intercollegiale consultatie plaatsvindt. Pedagogisch medewerkers en/of managers leren van elkaar: een positieve manier van intercollegiale coaching.

Workshops

Worstel je met bepaalde onderwerpen, zoals ‘ Verschillen tussen jongens en meisjes’, ‘Mijn kind luistert niet’, ‘Hoe begeleid ik kinderen naar de basisschool’? Ik verzorg graag een workshop over het onderwerp.

Onderwijs

Binnen het MBO- en HBO-onderwijs ben ik van betekenis voor afdelingen die te maken hebben met pedagogiek, coaching, intervisie en VIB (Video Interactie Begeleiding).

Ik verneem het graag als de geboden trainingsvormen jou aanspreken. Mijn jarenlange kennis en ervaring binnen de kinderopvang zet ik graag in. Laten we er samen over sparren of ik de juiste persoon ben op de juiste plek.

Interim management

‘Help! Mijn manager gaat met zwangerschapsverlof, is om een andere reden tijdelijk afwezig of heeft ontslag genomen.’ Ik help je graag. Als interim manager bewaak ik de rust in het team en houd ik de pedagogische kwaliteit van de vestiging hoog, zodat ouders tevreden klanten blijven. Afhankelijk van mijn lopende opdrachten ben ik 3 dagen per week beschikbaar. Laten we overleggen wat jouw wensen en mijn mogelijkheden zijn.

Wil je meer informatie?